Over OnafhankelijkMakelaar.be

OnafhankelijkMakelaar.be is sinds 7 jaar actief met een uniek concept. Via ons internetplatform heeft u het gemak om offertes of advies aan te vragen voor diverse verzekerings- en pensioenproducten. Uit het aanbod van de maatschappijen worden er producten gezocht in functie van uw wensen.

We maken het liefst alles zo duidelijk en simpel mogelijk. Helaas zijn verzekeringen en pensioenproducten nog niet zo eenvoudig, maar dit is voor ons geen probleem maar een uitdaging. We verschuilen ons niet achter verzekeraars en praten in gewone mensen taal, want vaak is het helemaal niet zo complex als het lijkt. We zijn gewoon to the point en vertellen u datgene wat u echt moet weten.

 

Onze voordelen

We helpen u te kiezen door advies te geven welk product het beste bij u past en dit gebaseerd op prijs, service en voorwaarden. De laagste prijs hoeft namelijk niet altijd de beste keuze te zijn. De weging wordt bepaald door onze tussenpersonen, zodat zij uiteindelijk het advies persoonlijk maken.

Door een advies of offerte aan te vragen via onze website hoeft u dus niet zelf te onderzoeken, afspraken te maken, aanbiedingen te vergelijken. Wij doen dat immers voor u en indien u besluit meer informatie te willen krijgen of een product te willen nemen, dan maken we een afspraak voor u met een samenwerkende tussenpersoon in uw nabije regio.

Wat kost u dat? Het aanvragen van een advies of offerte kost u niets. Zelfs een vrijblijvende afspraak met onze tussenpersonen kost u niets. Onze makelaars worden betaald door de verzekeringsmaatschappij waarbij de verzekering of het product uiteindelijk wordt afgesloten.

Hiermee bieden wij dus het beste van twee werelden: het gemak van internet en de persoonlijke benadering van de tussenpersoon in uw regio

Onze aanpak

We begrijpen dat u geen zin heeft om alles over verzekeringen en pensioenen uit te pluizen, daarom doen wij dit voor u. Via deze wijze bieden we u één plek om de informatie, offertes en advies te vragen die u wenst.

Indien u informatie, een offerte, of advies wenst, dan stellen we u een paar vragen en in het geval van informatie of afspraak, neemt een verzekeringstussenpersoon uit uw nabije regio contact met u op. Deze personen kunnen al uw vragen beantwoorden en van advies voorzien en altijd helpen deze u ook daarna met wijzigingen in de polis of bij het afhandelen van een schade.

Direct naar: